Werkplaats & MagazijnSnel en slim vooruit in de magazijnen van BAS!

BAS blijft groeien. Daar slagen we in door de beste en meest veelzijdige specialist te zijn in bijzondere topproducten: trucks, trailers, gebruikte onderdelen en banden, machines en bedrijfswagens. We kopen in, demonteren trucks bij BAS Parts en zetten complete motoren en bruikbare onderdelen op de plank en online. We zorgen dat onze klanten hun bestelling op het afgesproken moment in huis hebben.

Daar komt nogal wat bij kijken. En om onze klanten tevreden te houden, vertrouwen we op onze Magazijn toppers! Ook jij kunt daar een dynamische rol in pakken. Als magazijnmedewerker in een van onze werkplaatsen, bijvoorbeeld, in Nijmegen, Tilburg, Veghel en Veldhoven. In een klein team pas je op de ‘winkel’, zorg je dat onze monteurs op het juiste moment over de juiste onderdelen beschikken, en houd je de voorraad op peil en de sfeer op niveau.

Een truckload aan onderdelen en banden

Of kies voor een carrière als voorraad- en magazijnspecialist bij BAS Parts. Daar ben je medeverantwoordelijk voor onze voorraad van 60 duizend truckonderdelen. Die zetten we vanuit ons magazijn weg naar meer dan honderd landen. Kwestie van aanpakken en inpakken. Werk je liever met reusachtige banden? Draai mee met BAS Tyres als heer en meester van de grootste voorraad vrachtautobanden van Europa.

Onderdelen, banden, beletteringsmaterialen en poetsmiddelen voor onze eigen werkplaatsen. Gebruikte onderdelen en complete tweedehands vrachtwagenmotoren voor verkoop via ons internationale e-platform. Merk-, import- en budgetbanden voor verkoop en snelle montage. Samen gaan we voor slim voorraadbeheer, snelle levering en tevreden klanten. 

Gevoel voor techniek, talen voor timing

Bij BAS vinden we dat klanten altijd verder moeten kunnen. Dat vergt een perfecte balans in inkoop, voorraadbeheer en technische inspectie. Daar hebben we gedreven professionals voor in huis: order- en voorraadspecialisten, parts-experts, productspecialisten en warehousemanagers. Welke rol je ook pakt, het is altijd een sleutelrol die maakt dat alle radertjes draaien.

Welke vaardigheden de doorslag geven? Als je affiniteit hebt met truckonderdelen, banden of gespecialiseerde automotive-producten kun je bij ons alle kanten uit. Kwestie van zin hebben om je handen uit de mouwen te steken. Kwestie ook van energie, doorzettingsvermogen, inzicht in goederenstromen en klaar willen staan voor collega’s en klanten. En het is belangrijk dat je je hoofd koel weet te houden, want het kan er warm aan toegaan bij de bedrijven van BAS.

Magazijn & Parts, kortweg

Banden laten rollen, monteurs ondersteunen. Inkomende onderdelen inspecteren, coderen en distribueren, uitgaande bestellingen registreren en afhandelen en zorgen dat de voorraad op peil blijft. Als magazijnmedewerker of parts specialist bij de bedrijven van BAS zet je je carrière in de hoogste versnelling. Je werkt in een schone, dynamische omgeving met moderne systemen voor order en store management en tracking & tracing van goederen.

Bij BAS tellen alle bedrijfsonderdelen, functies en talenten mee om onze klanten op voorsprong te zetten en als bedrijf te blijven groeien. Bij BAS Magazijn heb je direct invloed op belangrijke werkprocessen. De resultaten van je werk zijn zichtbaar. Aan de mogelijkheden om mee te groeien met en in onze internationale organisatie zitten geen grenzen.

Magazijn - meedenken, aanpakken, doorschakelen

Veelzijdig werk in kleinschalige werkomgeving

Klaarstaan en doorpakken in vriendschappelijke sfeer

Werken met de nieuwste technologie

Geen carrièrekans meer missen?

Activeer jouw BAS jobalert!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken