Traineeships


Je hebt je opleiding afgerond, alle lichten springen op groen. Je blik is gericht op een carrière die past bij je studierichting en ambities, maar als Young Professional in wording weet je niet precies welke bocht of afslag je gaat nemen. Start je carrière bij BAS. Bij ons krijg je de ruimte om verschillende richtingen te verkennen en je talenten te ontdekken. Een mooie carrière bij BAS wacht op je.

Alles in huis voor een kickstart

Carrière? Ja. Meteen vastleggen op één specialisme? Nog even niet. Als je er zo in staat, is een traineeship of startersfunctie bij BAS de ideale aanloop naar een carrière die aansluit op jouw kwaliteiten en ambities. Je begint op een starterspositie die recht doet aan je studie en ervaring, maar pint je nog nergens op vast. Bij BAS valt veel te ontdekken. Daar krijg je alle ruimte voor. Samen gaan we op zoek naar jouw perfecte carrièrematch bij BAS!

Als trainee krijg je een mooie werkplek die voorzien is van alle gemakken. Samen met onze trainingscoördinator doorloop je een veelzijdig inwerktraject. Je maakt kennis met alle afdelingen en werkvelden en bekijkt samen met ons op welke plek jij het beste past. Jouw kwaliteiten en voorkeuren zijn leidend bij het uitstippelen van je verdere leertraject. Onze BAS Academy biedt je een uitgebreid programma met gevarieerde trainingsvormen en persoonlijke begeleiding door onze trainingscoördinator. Loop je ergens vast? Don’t worry! Samen trekken we de kar weer vooruit.


Een wereld aan dynamiek en disciplines

Bij BAS draait alles om de inkoop en verkoop van trucks, trailers, bedrijfswagens, (mijn)bouwmachines, banden en onderdelen én om de kennis, service en vaardigheden die ervoor zorgen dat onze klanten zorgeloos kilometers kunnen maken. Bij BAS volg jij het traineeship dat bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan een traineeship logistiek of automotive management in Veghel of een traineeship service management binnen een van onze werkplaatsen. We staan niet stil en onze bedrijven blijven groeien. Groei jij als trainee met ons mee? Wij garanderen jou een vliegende start en succesvol traject. Met jouw studierichting en vakgebied als vertrekpunt en de BAS Academy als coach en wegwijzer.


Op je best bij BAS

Ga voor een top
Traineeship bij BAS!

Ervaren waarom wij de ideale werkgever zijn voor trainees?

      BIJ BAS OP DE KOFFIE

Fris kan ook, koekje erbij?