Waar ben je naar op zoek?

BAS World


Join BAS World

Let's speed up international truck trading

Van Maastricht tot Madrid, van Marrakesh tot Lagos, van Berlijn tot Moskou, wegtransport kent en erkent geen grenzen. De internationale in- en verkoop van transportmaterieel evenmin. Want aanbieders en kopers van trucks, trailers en equipment doen voortaan rechtstreeks zaken op BAS World.

Met BAS World zet het Nederlandse merk BAS de eerste specialistische automotive marketplace ter wereld online. Gebaseerd op toptechnologie, marktexpertise en de vertrouwensfactor van ons internationale partnernetwerk. BAS World combineert het gebruiksgemak van een consumentenwebshop met specialistische online en offline support in de zakelijke automotive-markt. Zo maken we de wereld weer een stukje kleiner. En sneller! Beleef het zelf en join the team.


Samen zetten we de wereldwijde truck business in de hoogste versnelling

Grensverleggend, game changing, baanbrekend, disruptief. BAS World zet de wereldwijde automotive business op zijn kop. Als innovatieve en internationale marketplace slaat BAS World de digitale brug tussen kopers en verkopers van trucks, trailers en equipment. Ondersteund door toptechnologie en algoritmes biedt BAS World de ultieme B2B buyers & sellers experience.

Business as usual? Mooi niet! BAS World zet een fase van versnelling in gang. Daar wil je gewoon deel van uitmaken als je digitaal, internationaal en ondernemend denkt. Sterker nog: daar wil je je stempel op drukken. Als accountmanager in het internationale speelveld van BAS, of als voertuigeninspecteur. Of zit je liever achter de knoppen op ons hoofdkantoor in Veghel, als pricing expert, customer service medewerker, developer of marketing specialist? Laat je door niets afremmen. Pak jouw rol bij BAS World.

Robuust als een netwerk, smooth als een webshop

Alle digitale registers bij BAS gingen open om de eerste internationale B2B-marketplace voor trucks neer te zetten. We zijn trots op het resultaat. BAS World staat als een huis en levert tegelijkertijd het gemak en de souplesse van supersnelle online business. BAS World verbindt kansen met kennis en kopers met inkopers. Met internet als motor en de ervaring binnen ons wereldwijde partnernetwerk als solide basis.

BAS World is het eerste online business platform voor de wereldwijde inkoop van trucks en trailers. Gebruiksvriendelijk, snel en veilig. Alle partners in ons Trusted Seller-netwerk hebben direct toegang tot unieke handelsopties. Met de professionele support van ons BAS World team als toegevoegde waarde. Denk aan online taxaties, inspecties op locatie, verkoopondersteuning en de inzet van robuuste transactietools. Kom ons team met jouw skills versterken.

Werken bij BAS World, kortweg

Bij BAS World schrijf je toekomst. Je draagt bij aan grensverleggende processen en nieuwe in- en verkoopnormen in automotive. Je werkt in een moderne omgeving, met meer dan vijftien nationaliteiten die je talenknobbel prikkelen.

Je zet stappen in een groeiende organisatie die gelooft in talent en verantwoordelijkheid. BAS World daagt je uit om te excelleren in functies als accountmanager, pricing analyst, customer service medewerker, voertuigeninspecteur, IT projectmanager, developer en marketingspecialist.

Zes redenen waarom jij bij BAS World wilt werken

Ondernemen in een internationaal speelveld

Ondernemen in een internationaal speelveld

Samen sleutelen aan een gloednieuw platform

Samen sleutelen aan een gloednieuw platform

Bouwen aan een baanbrekende startup, powered by BAS

Bouwen aan een baanbrekende startup, powered by BAS

Vacatures BAS World

Wil je vacatures van alle BAS bedrijven bekijken? 


                                              


Vragen over werken bij BAS World?

Vragen over werken bij BAS World?


Onze recruiter Annabelle kan je alles vertellen over onze vacatures en het werken bij BAS via +31651701422 of de knop hieronder.