De inkopers van BAS scoren namens Europa’s nummer 1

Iedere dag relevante deals sluiten. Deals die BAS verder helpen en tegelijkertijd onze internationale contacten warm houden. Je onderhandelt namens Europa’s grootste inkoper van trucks, machines, bedrijfswagens, onderdelen en banden. Dat levert een voorkeurspositie op, maar ook een enorme verantwoordelijkheid in een uitdagende en transparante markt.

Als inkoper in de buitendienst bij BAS reis je door Europa en bezoek je relevante (potentiele) leveranciers. Je bent veel onderweg, zelfstandig en verantwoordelijk voor grote budgetten. Je onderhandelt met leveranciers en zorgt voor de meest gunstige inkoopprijzen. Mogelijkheden zien, in een split second analyseren en kansen verzilveren. Dat is inkoop buitendienst bij BAS. Het binnendienst team maakt de planning voor het buitendienst team waardoor zo efficiënt mogelijk leveranciers worden bezocht. Zij beoordelen de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze leveranciers en zorgen dat het traject van aankoop soepel verloopt.

Inkoopkracht, speelruimte en vertrouwen

De inkoopkracht van BAS? Een 30-koppig topteam, veel speelruimte, een solide financiële reputatie en een toonaangevend truck-portal voor interactieve partnerdeals. De leverancier kan niet om de inkopers van BAS heen. Ze hebben verstand van voertuigen, kennen de markt, spreken de taal van de vervoerder en nemen verantwoordelijkheid.

Je hebt er een scherpe handelsgeest voor nodig, de kernkwaliteit van ons familiebedrijf. Je spreekt een paar talen over de grens. De inkoper van BAS weet wat er te koop is, werkt effectief, integer en is scherp op de details.

Inkoop bij BAS, kortweg

Als inkoper bij BAS speel je in de voorhoede van onze handelsorganisatie. De scope is breed: trucks, trailers, bedrijfswagens, machines, banden en onderdelen. Je vertegenwoordigt een A-merk met een uitstekende wereldwijde reputatie bij sales organisaties en leveranciers. Lijnen zijn kort, contacten informeel. Je bent onderweg of opereert vanuit ons moderne hoofdkantoor in Veghel, waar je beschikt over een moderne ontvangstruimte en een gezellige bar om deals te bezegelen en na te praten.

Je verbindt partijen met geavanceerde platforms waar vraag en aanbod in de automotive samenkomen. Veelvoorkomende vacatures zijn: productmanager, inkoper buitendienst en inkoper binnendienst.

Inkopers bij BAS – maken deals op het juiste moment

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

  • Heldere missie: internationale deals op het hoogste niveau

  • Duizenden trucks, machines, vans, banden en onderdelen op jaarbasis

  • Wereldspelers, team- en handelsgeest, hoog scoorvermogen

  • Hectiek, ambitie en vrij baan voor de weg omhoog

  • Sfeer: gedreven, saamhorig, competitief en 100% fair

Enkele van jouw toekomstige collega's