Waar ben je naar op zoek?

Inkoop


InkoopvacaturesInkopers bij BAS – de beste deal op het juiste moment

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Heldere missie: internationale deals op het hoogste niveau

Heldere missie: internationale deals op het hoogste niveau

Duizenden trucks, machines, vans, banden en onderdelen op jaarbasis

Duizenden trucks, machines, vans, banden en onderdelen op jaarbasis

Wereldspelers, team- en handelsgeest, hoog scoorvermogen

Wereldspelers, team- en handelsgeest, hoog scoorvermogen

Hectiek, ambitie en vrij baan voor de weg omhoog

Hectiek, ambitie en vrij baan voor de weg omhoog

Sfeer: gedreven, saamhorig, competitief en 100% fair

Sfeer: gedreven, saamhorig, competitief en 100% fairInkopers van BAS denken in kansen

Iedere dag relevante deals sluiten. Deals die onze klanten en organisatie verder helpen en onze internationale contacten warm houden. Je onderhandelt namens Europa’s grootste inkoper van gebruikte trucks, machines, bedrijfswagens, onderdelen en banden. Dat levert een voorkeurspositie op, maar ook een enorme verantwoordelijkheid in een uitdagende en transparante markt.

Inkoop bij BAS is een hecht samenspel tussen inkopers buitendienst, inkopers binnendienst en productmanagers. Een team van ruim dertig professionals, met veel speelruimte, vormt de basis van wereldwijde transacties. Samen met een solide financiële reputatie en een toonaangevend truck-portal voor interactieve partnerdeals. 

Inkoopkracht, speelruimte en vertrouwen

Als inkoper buitendienst reis je door Europa en bezoek je potentiële leveranciers. Je bent veel onderweg en verantwoordelijk voor grote budgetten. Als geboren onderhandelaar realiseer je optimale inkoopprijzen. Onze inkopers binnendienst beoordelen inkoopkansen en de betrouwbaarheid van de internationale verkopende partijen. Ze zorgen voor planning en back-up, maken de afspraken, en vullen de voorwaarden in voor soepele en succesvolle inkooptrajecten.

Als productmanager opereer je op het snijvlak van inkoop en verkoop. Je coördineert beide processen voor een van onze productgroepen. Trucks, trailers of machines, het is maar net waar je affiniteit mee hebt. Inkopers en productmanagers van BAS hebben verstand van voertuigen, kennen de markt, spreken de taal van de vervoerder en nemen hun verantwoordelijkheid. Heb je een gezonde handelsgeest, spreek je een paar talen over de grens en ben je scherp op de details? Bij BAS ligt de wereld voor je open.

Inkoop bij BAS, kortweg

Als inkoper of productmanager bij BAS speel je in de voorhoede van onze handelsorganisatie. Je scope is breed: trucks, trailers, bedrijfswagens, machines, banden en gebruikte trucks voor demontage. Je vertegenwoordigt een A-merk met een uitstekende wereldwijde reputatie bij sales organisaties en leveranciers. Lijnen zijn kort, contacten informeel.

Je bent onderweg of opereert vanuit ons moderne hoofdkantoor in Veghel, waar je beschikt over een moderne ontvangstruimte en een gezellige bar om deals te bezegelen en na te praten. Je verbindt partijen met geavanceerde platforms waar vraag en aanbod in de automotive samenkomen. Veel voorkomende vacatures zijn: productmanager, inkoper buitendienst, inkoper binnendienst.

Geen carrièrekans meer missen?

Activeer jouw BAS jobalert!

Enkele van jouw toekomstige collega's