Waar ben je naar op zoek?

Stage lopen bij BAS


Bij BAS zijn we altijd op zoek naar topstagiaires op zowel mbo-, hbo- als wo niveau. Stagiaires die aan durven pakken, de juiste winnaarsmentaliteit hebben en willen doorgroeien. Niet voor niets geldt dat veel huidige BAS medewerkers hun carrière bij BAS zijn begonnen als meewerk-of afstudeer stagiair(e). Ga voor die écht waardevolle stage-ervaring met toekomstperspectief. Kies voor een stage bij BAS!

Een top stage-ervaring bij BAS!

Bij BAS rollen we geen standaard stage uit maar gaan we graag met jou in gesprek om te horen hoe jouw ideale meewerk- of afstudeerstage eruit ziet. Op basis van jouw leerdoelen, interesses, ambitie en onze bedrijfsuitdagingen stellen we een stage op maat samen. Met een gedegen inwerk- en coachingtraject en het veelzijdige aanbod van onze BAS Academy zorgen we ervoor dat je snel en goed voorbereid aan de slag kunt.

Tijdens je stage bij BAS beleef je de unieke mix van een Brabants familiebedrijf en een internationaal speelveld. Je kijkt mee, draait mee en krijgt de ruimte en support om je talenten te ontdekken en ontplooien. Want dat zorgt voor die waardevolle stage-ervaring waar je écht wat aan hebt!

Maar we zorgen er zeker voor dat de boog niet altijd gespannen staat. Met voldoende ontspanning en gezelligheid tijdens onze vrijdagmiddagborrels, sportactiviteiten en bedrijfsfeesten beloven wij je een toptijd bij BAS!


Stage op het hoofdkantoor

Bij BAS lopen we voorop. Inkopen, verkopen, IT, marketing, financiën, HR, logistiek, service en onderhoud, operationele ondersteuning, bij alles wat we doen, gaan we voor het maximale resultaat. Heb jij de juiste winnaarsmentaliteit? Zit je in je tweede of derde mbo- of hbo-jaar en zoek je een dynamische stageplek waar je meetelt? Stel je hoge eisen aan een afstudeerplek? Bij BAS stemmen we de stageduur, de inhoud en de begeleiding af op jouw studierichting en leerdoelen. Vooraf krijg je de tijd om te vertellen wat voor jou belangrijk is, kennis te maken met BAS en aan te geven waar jij je stage het liefst invult.Stage lopen in de werkplaats

Kennismaken met één van onze vier moderne Volvo en Renault Trucks dealer werkplaatsen in Nijmegen, Veldhoven, Veghel of Tilburg? Zowel mbo- als hbo stagiaires zijn welkom. Kies bijvoorbeeld voor een BBL of BOL traject als leerling monteur en leer van ervaren professionals in de trucktechniek. Na een stage bij BAS in de werkplaats krijg je nóg meer zin om je opleiding snel af te ronden en aan de slag te gaan als monteur of technisch specialist bij BAS. Geen ambitie om te sleutelen maar wel affiniteit met voertuigtechniek, service en commercie? Ook dan bieden we interessante stageplaatsen binnen onze werkplaatsen. Denk hierbij aan het optimaliseren van de werkplaatsplanning, het verbeteren van onze service concepten, voorraadbeheer binnen onze magazijnen. Ontdek wat jóuw talenten zijn. Ga voor een stage bij een werkplaats van wereldklasse.

Op je best bij BAS


Stagiaires aan het woord

Ga voor een top
stage bij BAS!

Ervaren waarom wij de ideale werkgever zijn voor stagiaires?

Bij Bas op de koffie

Fris kan ook; koekje erbij?