Waar ben je naar op zoek?

Bijbaan bij BAS


Je hebt het niet gemakkelijk, als scholier of student. Lange schooldagen, een druk bestaan, altijd geldgebrek. Onze praktijk- en budgettip voor scholieren en studenten? Ga voor een bijbaan bij BAS. Kom ontdekken waar je interesse ligt en wat er binnen BAS te beleven valt. Wie weet houd je er een uitdagende stage of startersfunctie bij BAS aan over!

Je hebt meer te besteden én steekt er iets van op

Vakken vullen, ook leuk. Maar heb je liever een bijbaan waarmee je prima verdient, waarvan je veel leert en waarbij je nooit op de automatische piloot gaat? Kies dan voor een bijbaan bij BAS, het mooiste familiebedrijf van Brabant, gespecialiseerd in trucks, trailers, machines, bedrijfswagens, mijnbouwvoertuigen, onderdelen en banden.

Heb je ze wel eens zien staan, zij aan zij? Die mooie voertuigen op ons bedrijventerrein in Veghel? Daar zit een boeiend verhaal achter. Van nationale en internationale in- en verkoopsuccessen, van slimme IT- en marketingprocessen, van technologie en techniek, van altijd beter willen zijn dan alle concurrenten. Begin je avontuur bij BAS, en leg hiermee een bodem voor je carrière bij de krachtigste motor van de economie, de automotive business.


Vind jouw bijbaan bij BAS

Bedrijfskunde of automotive management, international business, finance of HR, informatica of commerciële economie, wat je vakgebied ook is, bij BAS vind je de bijbaan die bij jou past. Wat dacht je van klanten ontvangen en begeleiden in onze Experience in Veghel of een paar dagen of avonden in de week meedraaien in één van onze internationale sales- en serviceteams?

Heb jij affiniteit met voertuigen en wil jij van dichtbij meemaken wat vrachtwagentechniek inhoudt? Ook in onze werkplaatsen in Veghel, Veldhoven, Nijmegen en Tilburg kunnen we altijd extra handen gebruiken. Op zaterdag, op je vrije dagen, in je vakantie. Kom kennismaken en laat weten waar jou interesse naar uit gaat.

Er is altijd wát te doen bij BAS! Kennis, ervaring, fun en een mooie financiële beloning. Een betere opstap naar een stageplaats of carrière kun je je niet wensen. Waar ga jij aan de slag?


Op je best bij BAS


Bijbaners aan het woord

Ga voor een top
bijbaan bij BAS!

Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden

     BIJ BAS OP DE KOFFIE

Fris kan ook, koekje erbij?