Waar ben je naar op zoek?

BAS in de praktijk


Wat je vakrichting of studiefase ook is, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn om kennis te maken met interessante bedrijven in jouw richting of regio. Bij BAS ben je welkom om je kennis aan te vullen en een kijkje te nemen in de praktijk. Van vrachtautotechniek tot in- en verkooptechniek, van digitalisering tot marketing, van big data tot internationale handel, bij BAS komt werk tot leven.

BAS gunt je een blik onder de motorkap

BAS heeft goede banden met diverse onderwijsinstellingen. Met regelmaat organiseren we interessante gastcolleges op scholen of stellen we een interessante business case samen voor studenten. Maar nieuwsgierige scholieren en studenten zijn ook zeker welkom op onze locaties! Zo organiseren we zowel bedrijfsbezoeken als rondleidingen op ons hoofdkantoor in Veghel als op onze moderne Volvo en Renault Trucks dealer werkplaatsen in Nijmegen, Tilburg, Veghel en Veldhoven. Waar je interesse ook naar uit gaat, wij gunnen jou een blik onder de motorkap.

Wil jij met jouw klas, studiegroep of vereniging een keer langskomen bij BAS? Laat het ons weten of zwengel de mogelijkheden van een dag bij BAS aan bij je leraar of studiebegeleider.


Praktijkkennis uit de eerste hand

Je wilt met een groep een presentatie houden over online marketing, slimme business apps of je bijt je vast in het wereldwijde spel van vraag en aanbod in de automotive-industrie. Je hebt al heel veel informatie verzameld. Nu die ‘missing link’ nog invullen: praktijkkennis uit de eerste hand.

Laat weten welk puzzelstukje ontbreekt. Dan koppelen wij je aan een specialist binnen BAS die de praktijk door en door kent. Voor een persoonlijke kennissessie op ons prachtige hoofdkantoor. 


BAS in de praktijk

Ook naar BAS of praktijkkennis uit eerste hand?

Laat het ons weten!