FAQ

Helder en simpel. Onze recruiters Annabelle en Rhadya maken eerst altijd graag kennis met jou om erachter te komen wie jij bent en waar jij naar op zoek bent. Zij vertellen je ook graag meer over BAS en welke mogelijkheden er binnen onze bedrijven zijn. In een tweede gesprek gaan we dieper in op de functie die het beste aansluit op jouw wensen en ambities. Uiteraard krijg jij ook volop de kans om vragen te stellen over de functie en het werken bij BAS. In een eventueel derde gesprek volgt het aanbod. Daar maken we dan natuurlijk een feestelijk moment van! Een rondleiding zorgt voor het complete plaatje. Zo weet je immers precies waar je ja tegen zegt.

Jazeker! Bij BAS zijn we altijd op zoek naar talent. Schroom niet om ons te laten weten waar jij naar op zoek bent en waarom jij graag bij BAS wilt werken via een open sollicitatie.

Uiteraard bellen we je het liefst op dezelfde dag nog op om te horen waarom jij zo enthousiast bent over BAS! Helaas lukt dit niet altijd. We proberen je zo snel mogelijk op de hoogte te brengen over jouw sollicitatie! Kun je niet wachten? Voel je vrij om contact op te nemen met één van onze recruiters.

We zijn altijd op zoek naar gedreven nieuwe collega’s! Bekijk alle openstaande vacatures en wie weet staat jouw ideale bijbaan, stage of traineeship ertussen! Kun je niet precies vinden waar je naar op zoek bent? Laat dan je gegevens achter middels een open sollicitatie. Onze recruiters nemen dan graag contact met je op om samen op zoek te gaan wat het beste bij jou past.

In de kaart (onderaan de contactpagina) staat weergegeven op welke locaties (en adressen) BAS is gevestigd.

Het hoofdkantoor van BAS is gevestigd in Veghel. In het hoofdkantoor (of in een kantoor op hetzelfde terrein) vind je de volgende BAS bedrijven: BAS Trucks, BAS Truck Center, BAS Parts, BAS Tyres, BAS Vans, BAS Machinery, BAS Holding, BAS Mining Trucks, FleetCareXL, BAS Rent en BAS Lease.

Onze moderne Volvo & Renault Trucks dealerwerkplaatsen bevinden zich in Nijmegen, Veldhoven, Tilburg en Nijmegen. De Carrosserie Werkplaats en het Aflevercentrum bevinden zich tevens in Veghel.

BAS is een snelgroeiende organisatie en regelmatig komen er dus nieuwe vacatures bij. Je kan dus het beste regelmatig onze website bezoeken, onze socials in de gaten houden of je natuurlijk inschrijven voor de BAS Job Alert. Wij houden jou dan op de hoogte van relevante vacatures. Wie weet tot snel!

Ongeacht op welke BAS locatie je wordt verwacht, er is altijd een parkeerplaats voor jou gereserveerd. Zowel op ons hoofdkantoor, het Aflevercentrum en de Carrosserie in Veghel als bij de moderne Volvo & Renault dealerwerkplaatsen in Tilburg, Nijmegen, Veldhoven en Veghel kan je recht voor het pand parkeren. Wij BAS zeggen we ook wel: niet de directeur voor de deur, maar sollicitant voor het pand!

Sleutelwoorden? Brabants, benaderbaar, sfeervol, betrokken. Hard werken en slagkrachtig, maar ook: samen een biertje of wijntje drinken tijdens de vrijdagmiddagborrel aan onze eigen BAS bar en spectaculaire feesten en bedrijfsevenementen waar eindeloos over wordt nagepraat. BAS is een bedrijf waar hard wordt gewerkt en successen worden gevierd.

Hartstikke goed! Naast zwarte koffie hebben we overigens ook thee, cappuccino en fris in de automaten. Je hoeft dus geen fanatieke koffiedrinker te zijn.

Ruim 1000! Verdeeld over onze verschillende BAS locaties.

Je mag je eigen brood meenemen maar dat hoeft zeker niet. In onze Basserie vind je vers belegde broodjes, warme soepen, gevulde salades, vers fruit en veel keuze in warme en koude drankjes. Tegen een kleine vergoeding kan je hier iedere dag dus heerlijk lunchen.

Gezondheid, fitheid en presteren gaan bij BAS hand in hand. Je krijgt bij BAS onbeperkt toegang tot het BAS Fit-programma. Van een eerste health- en werkplekcheck, vers fruit op kantoor tot deelnemen aan fitness- en sportactiviteiten die jou op het lijf zijn geschreven. Nergens vind je een uitgebreider en veelzijdiger bedrijfsprogramma om te werken aan je gezondheid en conditie. BAS Fit; onze medewerkers lopen er mee weg. Jij toch ook?

Maximale ruimte en ondersteuning om je verder te ontwikkelen, professioneel én persoonlijk. Daar staat de BAS Academy voor. Want als jij kunt doen waar je goed in bent, zit je lekker in je vel. Hierdoor ben jij in staat topprestaties te leveren. Van e-learnings over onze systemen en voertuigen, (vaardigheid)trainingen, interactieve functionerings- en voortgangsgesprekken, een persoonlijk ontwikkelplan en coaching on the job tot deelname aan relevante interne opleidingsprogramma’s. Met het aanbod van BAS Academy kom je altijd verder.

Ook geven we je de kans om extern verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Zo stimuleren we deelname aan relevante seminars en beurzen en hebben we een speciale studiekostenregeling voor leergierige en gedreven collega’s. Daarnaast krijgen onze monteurs van BAS Truck Center toegang tot de merkspecifieke trainingen van Volvo en Renault Trucks. Kortom, BAS Academy biedt je volop ondersteuning om je ambities waar te maken en je duurzaam in jouw vakgebied te ontwikkelen. Je carrière lang.