Sales Support professionals van BAS gaan voor de gouden voorzet

Onze Sales Support professionals ondersteunen de verkoopteams zodat zij de beste deals kunnen maken. Ze geven advies aan klanten en gaan voor een maximale klantbeleving! Sales Support bij BAS kent veel gezichten en loopt via tal van kanalen.

Het logistieke team staat paraat om het transport over de weg en het water op rolletjes te laten verlopen en chauffeurs brengen trucks van en naar de haven. Gedreven klantcontactmedewerkers bellen, mailen, chatten en dragen onze klantrelaties op handen. Receptiemedewerkers geven klanten van over de hele wereld een warm welkom. Sales engineers bijten zich vast in technische materie, stellen het perfecte voertuig samen en borgen het proces van aankoop tot levering van splinternieuwe voertuigen. Zo veelzijdig als de ploeg is, zo eenduidig is de missie: De klanttevredenheid overstijgen en verkoopprocessen faciliteren en optimaliseren.
 

Kies je richting en maak kilometers

Sales Support professionals bij BAS bijten zich vast in verschillende verantwoordelijkheden en specialismen. Ze zijn sterk in plannen, organiseren, advies geven en zorgen voor een perfecte voorbereiding voor het verkoopteam.

Nauwkeurigheid, een neus voor extra scoringskansen, snel schakelen, mensenkennis, een antenne voor oplossingen die klantverwachtingen overtreffen, dat is Sales Support bij BAS. Samen met een internationaal team zet je iedere dag een stap extra voor klanten van over de hele wereld. Als Sales Support professional bij BAS maak je grenzeloos veel kilometers.
 

Sales Support bij BAS, kortweg

Van order- en contractmanagement tot het afwikkelen van internationale kentekenformaliteiten, van logistieke planning en trucktransport over de weg en het water. Bij Sales Support komen heel veel disciplines samen. Dat geeft jou de kans om je te ontwikkelen en specialiseren in werkzaamheden die je liggen en waar je plezier aan beleeft . Terwijl je aan de knoppen zit, verwerf je kennis en vaardigheden die je loopbaan vaart geven.

Je werkt met topapplicaties, schakelt één-op-één met klanten en collega’s, proeft de commercie, bouwt aan je in- en exportexpertise en trekt je plan. Veelvoorkomende vacatures: sales support medewerker, logistiek specialist, receptionist, sales engineer en chauffeur trucktransport.
 

Sales Support professionals bij BAS – veelzijdig en onvermoeibaar

  • Ruim 40 specialisten in verkoopondersteuning en logistiek

  • Zichtbaar actief voor alle bedrijfsonderdelen

  • Klant gedreven en oplossingsgericht

  • Jonglerend op het snijvlak van commercie en klanttevredenheid

  • Collega’s die elkaar ondersteunen en samen resultaten vieren

  • Dé multidisciplinaire en internationale werkomgeving om je skills te vergroten

Enkele van jouw toekomstige collega's