Waar ben je naar op zoek?

Paul Lunenburg

Vestigingsmanager Veldhoven en Son at BAS Truck Center

"Het zijn de mensen die het doen en vanuit mijn rol zorg ik dat ze zoveel mogelijk kunnen doen waar ze goed in zijn."

Kracht

Energiek, enthousiast en super fanatiek

Mijn traject

Bij aankomst start ik altijd met een rondje in de vestiging en een ochtendgroet aan alle medewerkers. De mailbox is dan al zover mogelijk onder controle. Even kort overleggen met de service coördinatoren over de planning van vandaag en de bijzonderheden. Dan duik ik even in de cijfers om te kijken of daar nog bijzonderheden zijn. Na de nodige telefoontjes heb ik vaak even contact met mijn collega Gerard ( accountmanager ) over de gevoerde en geplande bezoeken in de regio. In de middag nog even de nodige mails beantwoorden om vervolgens goed voorbereid in de auto te stappen om naar een aantal klanten te gaan. Het is altijd gaaf om bij een bedrijf op bezoek te zijn en te kijken wat hen bijzonder maakt. Waar zijn ze goed in en waar kunnen wij ze helpen zijn vragen die ik graag stel.

Als vestigingsmanager kom je iedere dag weer voor nieuwe uitdagingen te staan. De diversiteit en de mogelijkheid om met het team een goede en snelle oplossing voor de klant te realiseren geeft mij enorm veel energie en waardering voor hetgeen we iedere dag met veel plezier doen. Het zijn de mensen die het doen en vanuit mijn rol zorg ik dat ze zoveel mogelijk kunnen doen waar ze goed in zijn.


Bijvoorbeeld:

  • Als vestiging stop je veel energie in de lange termijn relatie met de klant. Net dat stapje extra willen zetten zorgt voor veel waardering en een goede relatie
  • De BAS wordt gekenmerkt door veel energieke en fanatieke medewerkers, dit merk je op de vloer en bij klanten. Het werkt vaak ook aanstekelijk
  • Goed advies geven over de technische staat van het voertuig stelt ons in staat om de klant te ontzorgen zodat hij zich meer bezig kan houden met zijn corebusiness
  • Interesse en aandacht voor het welzijn van de medewerkers. Met BAS fit organiseren we veel activiteiten en besteden we aandacht aan voeding en gezondheid.

"Het zijn de mensen die het doen en vanuit mijn rol zorg ik dat ze zoveel mogelijk kunnen doen waar ze goed in zijn."

Hier krijg ik energie van

Mijn profiel sluit erg aan op dat van de BAS. Mijn motto is ‘gang is alles’ en zoals je verder in mijn verhaal kan lezen ben ik behoorlijk fanatiek. Dit merk ik ook in de teams en onze manier van werken. Niet lang gaan discussiëren maar ‘gas er op’ en afwerken. Iedereen helpt elkaar, een vraag blijft niet lang onbeantwoord. Dat is de kracht van de teams en de kracht van de BAS. We denken in oplossingen en niet in problemen, dat vind ik prettig om voor en mee te werken. Verder krijg ik energie van geven van leiding aan zo’n topteam!

Trots op..

Ik ben erg trots op de teamprestatie en LEAN aanpak in onze werkplaatsen. Door het proces juist te starten, juist te begeleiden en juist te plannen zijn we er met z’n allen in geslaagd om de werkplekken te verbeteren en de processen te versnellen. Als het team goed draait heeft dit z’n effect op de klanten en medewerkers. Als dit lukt krijg ik daar enorm veel energie van.

Persoonlijk ben ik ook erg trots op de prestatie welke we met BAS Fit hebben neergezet tijdens Alpe d’Huzes 2019. We hebben met maar liefst 7 collega’s in totaal bijna € 35.000,- opgehaald voor KWF en met het BAS goes HuZes team een enorme teamprestatie neergezet met het aantal beklimmingen. Deze drive is kenmerkend voor de BAS en geeft mij een trots gevoel om hier onderdeel van te zijn en een steentje aan bij te kunnen dragen.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken