Tijdens mijn traineeship bij BAS krijg ik alle vrijheid om het op mijn eigen manier te doen. Dit is super fijn voor een stagiaire of een nieuwe medewerker!

Remi Bekkers

Trainee Logistiek

Tijdens mijn traineeship bij BAS krijg ik alle vrijheid om het op mijn eigen manier te doen. Dit is super fijn voor een stagiaire of een nieuwe medewerker!

Remi Bekkers

Trainee Logistiek

Mijn kracht

Samenwerken, processen verbeteren, ik ben leergierig en sta altijd klaar voor andere collega's.

Mijn traject

Ik ben in februari 2022 begonnen bij BAS met mijn afstudeeropdracht voor de opleiding AD Logistiek. BAS World was voor mij een logische plek om mijn afstudeeropdracht te doen omdat ik ben opgegroeid met logistiek. Nadat ik in juni 2022 te horen kreeg dat ik geslaagd was voor mijn opleiding, heb ik een baan aangeboden gekregen waardoor ik kon blijven werken bij BAS. Ik kreeg de kans om een traineeship te doen. Dit is voor mij natuurlijk een unieke kans om alle stromen en afdelingen binnen het bedrijf te leren kennen. Ik heb daarom ook niet lang hoeven nadenken over dit aanbod.

Mijn afstudeeropdracht deed ik op de afdeling logstiek. Hier heb ik dus ook de eerste 2 maanden van mijn vaste dienstverband meegewerkt. Het is een enorm voordeel dat ik tijdens mijn traineeship langs verschillende afdelingen kom. Op deze manier worden de banden met diverse afdelingen en logistiek verbeterd. 

''Tijdens mijn traineeship bij BAS krijg ik alle vrijheid om het op mijn eigen manier te doen. Dit is super fijn voor een stagiaire of een nieuwe medewerker!''

Hier krijg ik energie van

Ik krijg energie van samenwerken met collega's. Met z'n alle zaken regelen vind ik het leukste om te doen. Ook het werken in een groot en groeiend bedrijf spreekt mij enorm aan. Het is leerzaam om hier onderdeel van uit te maken. Je bent de hele dag bezig met het verbeteren van processen waardoor het in de toekomst allemaal efficiënter kan.

Trots op

In het kader van mijn traineeship was een van de opdrachten om de samenwerking tussen Purchase Support en Transport te verbeteren. Na 1.5 maand kan ik met trots zeggen dat dit zeker gelukt is! Je krijgt alle vrijheid om het op jouw eigen manier te doen. Dit is super fijn voor een stagiaire of een nieuwe medewerker!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken