Ik rijd elke dag met veel plezier naar mijn werk om samen te werken met een leuk team van Recruiters

Annabelle Huijbregts

Recruiter

Ik rijd elke dag met veel plezier naar mijn werk om samen te werken met een leuk team van Recruiters

Annabelle Huijbregts

Recruiter

Kracht

Door mijn enthousiasme en gedrevenheid, om zoveel mogelijk leuke collega’s aan te laten sluiten bij het BAS team, lukt het vaak om toekomstige medewerkers op gesprek te laten komen en uiteindelijk te laten kiezen voor een carrière binnen onze organisatie.

Mijn traject

Sinds mei 2021 ben ik bij BAS met veel plezier werkzaam in de functie van Recruiter. In het begin was mij een duidelijk beeld geschetst dat een kant-en-klare Talent Acquisition afdeling er nog niet was. Voor mij des te interessanter en leuker om, samen met mijn collega Recruiters, de kans te krijgen om mee te bouwen aan het opzetten van deze afdeling, het effectief en efficiënt inregelen van het recruitment proces en ervoor te zorgen dat de afdeling meegroeit met de groei van de organisatie. Inmiddels rollen onze potentiële kandidaten als een geoliede machine door ons proces.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het, in samenspraak met de manager, inventariseren- en uitzetten van vacatures, het screenen van potentiële kandidaten en vervolgens het inplannen van sollicitatiegesprekken. In deze werkzaamheden krijg ik de kans om mezelf te professionaliseren middels diverse cursussen.

''Ik rijd elke dag met veel plezier naar mijn werk om samen te werken met een leuk team van Recruiters''

Hier krijg ik energie van

Werken binnen een internationaal, maar tegelijkertijd Brabants familiebedrijf! Ik pak met veel energie al mijn werkzaamheden op. Daarnaast is er een goede sfeer binnen ons team en waar nodig helpen we elkaar!

Trots op

Het is leuk om te zien als een kandidaat die je zelf hebt geworven, uiteindelijk gaat starten en gaat bijdragen aan het succes van de organisatie. En hoe leuk is het als je vervolgens ook ziet, dat je nieuwe collega helemaal op z’n plek zit en past bij BAS?!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken