Waar ben je naar op zoek?

We zijn als het ware de architect van de IT oplossing, en werken nauw samen met andere business units en onze software ontwikkelaars om de projecten van begin tot eind te doorlopen.

Thijs Bongers

IT Projectmanager at BAS World

We zijn als het ware de architect van de IT oplossing, en werken nauw samen met andere business units en onze software ontwikkelaars om de projecten van begin tot eind te doorlopen.

Thijs Bongers

IT Projectmanager at BAS World

Kracht

Architect van IT en Data-gedreven oplossingen

Mijn traject

In 2019 ben ik na het afronden van mijn Master in Cognitive Science & Artificial Intelligence (in Tilburg) begonnen als projectmanager op de IT & Development afdeling bij de BAS. Gedurende mijn tijd hier ben ik al bij veel verschillende projecten betrokken: van het werken aan ons nieuwe BAS World platform tot het bouwen van een webshop voor onze Parts bedrijfstak, waar we voornamelijk truck- en machineonderdelen verkopen. Ook heb ik de opgedane kennis en ervaring vanuit mijn opleiding toe kunnen passen bij verschillende Data projecten, waarbij we onze bedrijfsprocessen en websites verbeteren door het implementeren van data-gedreven modellen en vergelijkbare oplossingen.

''We zijn als het ware de architect van de IT oplossing, en werken nauw samen met andere business units en onze software ontwikkelaars om de projecten van begin tot eind te doorlopen.''

Hier krijg ik energie van

De informele en ambitieuze bedrijfscultuur: we weten hier wel van aanpakken. Bij de BAS kan bijna alles zolang we overtuigd zijn van de meerwaarde. Als er bij ons een goed (en vaak ook innovatief) idee rondgaat, dan worden wij aangewezen om dit uit te werken en tot een realiteit te brengen.

We zijn als het ware de architect van de IT oplossing, en werken nauw samen met andere business units en onze software ontwikkelaars om de projecten van begin tot eind te doorlopen. Dit is een leerzaam proces en achteraf terugkijken op wat we samen hebben opgeleverd geeft veel energie voor het aanpakken van het volgende project!

Trots op...

De variërende projecten waaraan ik heb kunnen werken en de verbeteringen die we in ons systeem door hebben kunnen voeren: het is goed om te horen van mensen dat je oplossingen hun werk makkelijker maakt.

Ook ben ik trots op de progressie die we afgelopen jaar hebben kunnen maken op het gebied van Data. Een goed voorbeeld hiervan is het ontwikkelen en implementeren van ons Similar Vehicles model, waarmee we vanuit een voertuig berekenen welke andere voertuigen het meest vergelijkbaar zijn. Deze wordt momenteel gebruikt binnen ons zelfgemaakte ERP systeem en op onze website, en helpt collega’s en klanten om het juiste voertuig te vinden.

Er staan ons natuurlijk nog genoeg nieuwe dataprojecten te wachten: van het implementeren van een Recommender System voor onze klanten tot het voorspellen van voertuigprijzen.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken