Waar ben je naar op zoek?

Dankzij BAS ga ik Nederlands leren. Ik ben blij dat ik al deze kansen krijg!

Yanis Djebbar

Online Sales at BAS

Dankzij BAS ga ik Nederlands leren. Ik ben blij dat ik al deze kansen krijg!

Yanis Djebbar

Online Sales at BAS

Mijn traject

In mijn vorige baan was ik werkzaam als teamleider logistiek in Eindhoven. Ik miste echter na enige tijd de uitdaging in deze baan. Ik heb in Frankrijk een master in business gehaald en om deze reden was ik opzoek naar een baan die meer richting de sales gericht was. Ik vond een vacature bij BAS Trucks, als online verkoopagent. Het was een functie in de zakelijke omgeving en het zat vol met uitdagingen, wat perfect bij mij paste! Ik wist nog niet zo veel van vrachtwagens of van de automotive branche. Dit maakte mij al heel nieuwsgierig, al voor dat ik een sollicitatiegesprek had gehad. 

Na een aantal sollicitatiegesprekken werd ik aangenomen bij BAS als online verkoopagent. In mijn functie maak ik deel uit van verkoopteam, waarbij mijn focus ligt op de Franstalige markt. Ik merk dat je bij BAS heel snel kan leren. Ook heb ik vorig jaar de kans gekregen om naar Afrika te gaan voor mijn werk, wat erg gaaf was!

Hier krijg ik energie van…

BAS is een heel goed bedrijf. Het is een bedrijf waar iedereen je een gevoel van vertrouwen geeft en waar je kunt groeien, zowel in je professionele- als in je privéleven. Dankzij BAS ga ik bijvoorbeeld Nederlands leren. Ik ben blij dat ik al deze kansen krijg!

"Dankzij BAS ga ik Nederlands leren. Ik ben blij dat ik al deze kansen krijg!"

Trots op…

Om deel uit te mogen maken van dit multinationale team, waar ik elke dag dingen kan leren. Dit dankzij mijn collega's, mijn werkomgeving en onze klanten!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken