Waar ben je naar op zoek?

Ik krijg energie van het coachen en trainen van mensen en als ik zie dat we als team gezamenlijk goede resultaten weten neer te zetten

Fleur van Heertum

Teamleider Pre-sales at BAS

Ik krijg energie van het coachen en trainen van mensen en als ik zie dat we als team gezamenlijk goede resultaten weten neer te zetten

Fleur van Heertum

Teamleider Pre-sales at BAS

Kracht

Doorzetter; probeert ten alle tijden te streven naar het best haalbare resultaat!
Behulpzaam; krijgt energie van het trainen en coachen van nieuwe medewerkers en kan goed in teamverband werken.

Mijn vonk

Als Teamleider van het Pre-sales team probeer ik mijn team dagelijks de juiste voorzet te laten geven, waardoor uiteindelijk commercieel succes wordt geboekt. Wij zijn als het ware het visitekaartje van de organisatie, waarbij we de klant online overtuigen om zaken met BAS te doen.

Kwalificatie van online leads, data vergaring en uiteindelijk het overtuigen van de klant om met ons zaken te doen, staan hierbij centraal. Dit is dagelijks weer een uitdaging, en hier slagen we tot dusver erg goed in. Doordat wij de klant op voorhand goed weten te kwalificeren, de juiste data weten te achterhalen en de klanten weten te enthousiasmeren, besparen we de verkoper een hoop werk en tijd, waardoor het proces tot de uiteindelijke order veel efficiënter en sneller kan verlopen.

Mijn traject

Binnen de organisatie ben ik begonnen op de verkoop afdeling, als Verkoop Assistentie. Hierbij hield ik mij vooral bezig met het te woord staan van klanten in diverse talen, via chat en telefonisch maar ook via online aanvragen. In mijn rol was ik constant aan het multitasken in diverse talen, het ene moment had je een Duitstalige klant aan de telefoon, daarna een Franstalige klant op de chat en vervolgens weer een Spanjaard die een aanvraag indiende.

Dit maakte de rol erg dynamisch en afwisselend. Ik heb tijdens deze functie erg veel kennis en ervaring opgedaan, die dagelijks goed van pas komt binnen mijn huidige functie. Nadat er voor de online sales een nieuw team werd opgezet, dat zich volledig ging focussen op online klanten, werd ik aangesteld als Teamleider. Een nieuwe uitdaging, die ik dagelijks met veel plezier op me neem.

Het huidige pré-sales team bestaat uit 8 mensen die ieder de focus hebben op een eigen markt, van Spanje en Rusland tot aan het Midden-Oosten. Binnen ons team vertegenwoordigen we maar liefst 8 talen, waaronder Arabisch, Frans, Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Russisch en Italiaans. Kortom, we kunnen erg veel klanten in hun eigen taal te woord staan. Dit maakt onze klantenservice uniek! Als team zijn we in korte tijd al goed op elkaar ingespeeld en weten we goede resultaten neer te zetten. We hebben een erg divers en internationaal team, waarin diverse talen vertegenwoordigd zijn, dit maakt het extra interessant om met elkaar samen te werken!

“Ik krijg energie van het coachen en trainen van mensen en als ik zie dat we als team gezamenlijk goede resultaten weten neer te zetten”

Hier krijg ik energie van..

Werken in een dynamische omgeving waarbij er altijd wat gebeurt om je heen. Dagelijks staan we in contact met klanten vanuit diverse werelddelen. Daarnaast krijg ik energie van het coachen en trainen van mensen en als ik zie dat we als team gezamenlijk goede resultaten neer weten te zetten. Mede doordat wij de klant op de juiste manier weten te helpen, dragen we bij aan een succesvolle verkoop. Dit geeft een goed gevoel en veel voldoening!

Trots op..

De resultaten die we als team tot dusver geboekt hebben. We zijn pas sinds één jaar echt actief als separaat team binnen de organisatie, waarin we volledige focus hebben op de klanten die online bij ons binnenkomen.

We hebben de reactietijd van de chat en WhatsApp sterk weten te verbeteren, de telefonie performance verbeterd, een bijdrage geleverd aan de stijgende verkoopcijfers en de kwaliteit van de klantendata verbeterd. Kortom, meerdere resultaten om erg trots te zijn!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken