Waar ben je naar op zoek?

Hilde van Vonderen

Gastvrouw at BAS

Bij BAS wordt écht de flexibiliteit geboden die je als student zoekt om een bijbaan te combineren met je studie en alles wat daarbij komt kijken.

Kracht

Vriendelijk, vrolijk, alert en bereid om een extra stap te zetten voor collega’s en klanten

Mijn traject

In oktober 2018 ben ik gestart bij BAS Trucks als gastvrouw naast mijn studie. Tijdens mijn studie Bedrijfskunde zocht ik een leuke en leerzame bijbaan in een internationaal georiënteerd bedrijf. Ik was direct onder de indruk van het moderne kantoor en de grote voorraad (wel 2000 voertuigen!) die voor klanten ook te bezichtigen is. Klanten van over de hele wereld bezoeken BAS en zo kom ik met veel verschillende mensen, culturen en talen in aanraking.

Als gastvrouw ontvang ik klanten met een glimlach in onze moderne experience en zorg ik dat hen aan niks ontbreekt. Mijn taak is het uitvinden waar de klant naar op zoek is en hem te koppelen aan de verkoper die hem het beste kan helpen (gebaseerd op bijvoorbeeld bepaalde talen- of productkennis). Ik zorg voor een kopje koffie, een gezellig praatje en doe alles wat in mijn macht ligt om de klant welkom te laten voelen. Daarnaast ben ik betrokken bij de reserveringen in het BAS Hotel en zorg ik dat gasten die bij ons overnachten het aan niets ontbreekt. Daarbij heb ik regelmatig collega’s, klanten en derden aan de telefoon en ondersteun ik mijn collega’s van de back office. Naast de nodige werkzaamheden op kantoor, ben ik in 2019 meegevraagd door BAS Mining als gastvrouw op de BAUMA in München. Een hele toffe ervaring waarbij ik ook veel heb gelachen met collega’s.

De afgelopen jaren is er vanuit mijn team veel flexibiliteit geboden om mijn studie zo goed mogelijk af te ronden en te combineren met het wonen op kamers. Ik voel altijd betrokkenheid vanuit collega’s hoe het met mij en mijn studie gaat. Bij BAS wordt écht de flexibiliteit geboden die je als student zoekt om een bijbaan te combineren met je studie en alles wat daarbij komt kijken. Mijn talenknobbel wordt getriggerd en ik spreek veel beter Frans en Duits (en zelfs een beetje Spaans) sinds ik bij BAS werk. Ik hoop na het afronden van de master in Supply Chain Management een nieuwe uitdagende functie te vinden binnen BAS en heb er vertrouwen in dat ik me verder kan ontwikkelen.

Bij BAS wordt écht de flexibiliteit geboden die je als student zoekt om een bijbaan te combineren met je studie en alles wat daarbij komt kijken.

Hier krijg ik energie van..

Wanneer ik zie dat klanten tevreden de deur uit gaan, mede door goede samenwerking tussen de receptie en het verkoopteam. Ook is het altijd leuk om te horen dat een klant het gezellig vond bij ons in het experience.

Trots op..

Ik ben trots op het vertrouwen dat ik krijg van mijn leidinggevende en dat ik kan bijdragen aan de prestaties van BAS door de klant met een glimlach de deur uit te zien gaan.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken