Waar ben je naar op zoek?

Successen vieren, maar ook zeker vooruit willen blijven gaan. Dat geeft mij energie!

Sjors de Jong

HR & Finance at BAS Trucks

Successen vieren, maar ook zeker vooruit willen blijven gaan. Dat geeft mij energie!

Sjors de Jong

HR & Finance at BAS Trucks

Kracht

Het vinden van creatieve HR oplossingen voor zowel de organisatie als de medewerkers, om zo vraagstukken zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.

Mijn vonk

Na mijn Bachelor in Human Resource Management op Avans te hebben afgerond, ben ik eerst bij een uitzendbureau gaan werken als Intercedent. Na in totaal anderhalf jaar verschillende organisaties van dichtbij te hebben mogen zien, wilde ik terug naar mijn roots op HR en ben ik in maart 2019 bij BAS gestart als HR Adviseur.

"Successen vieren, maar ook zeker vooruit willen blijven gaan. Dat geeft mij energie!"

Hier krijg ik energie van

BAS groeit ongelooflijk snel en daardoor is het aan ons als HR afdeling om deze groei en alle nieuwe medewerkers te faciliteren. Ondertussen werken we dagelijks met een groeiend team aan de professionalisering van de HR organisatie. We zijn daarbij trots als een HR oplossing werkt, maar blijven ook zeker kritisch kijken naar wat we kunnen verbeteren. Dus, de successen vieren, maar ook zeker vooruit willen blijven gaan. Dat geeft mij energie.

Trots op

Dat we als organisatie zo snel ontwikkelen maar onze informele cultuur en mensgerichte instelling kunnen behouden. Deze combinatie van een internationale omgeving met een familiecultuur, motiveert mij iedere dag weer om samen met BAS en de mensen uit te kijken naar de volgende stap. Hoe we zoveel culturen kunnen verbinden en helpen in onze rol op HR, dat is iets om trots op te zijn!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken