Waar ben je naar op zoek?

Simone van Dongen

Employer Branding Specialist at BAS

Ik kwam er vrij snel achter dat achter het, voor het oog, traditionele bedrijf dat voertuigen verkoopt een hele mooie en vernieuwende organisatie zit waar jonge mensen met heel veel passie en plezier werken

Kracht

Outside the box denker, samenwerker en sterk in tekst

Mijn vonk

Ik zet BAS in de kijkers met campagnes, beeld en video op Instagram, LinkedIn en Facebook! Ook organiseer ik gastcolleges, bedrijfsbezoeken en projecten voor scholieren en studenten om ze kennis te laten maken met de praktijk en natuurlijk BAS als werkgever!

Mijn traject

In maart 2019 ben ik gestart bij BAS als Employer Branding Specialist.

Vóór BAS heb ik jarenlang als Recruiter gewerkt in de retail- en vrijetijdsbranche. Het leukste aan mijn functie, ongeacht het bedrijf waarvoor ik werkte, vond ik altijd het bereiken en boeien van de kandidaat. Zodra de kandidaat zich dan aandiende voor een gesprek was de lol er voor mij eigenlijk alweer af en wilde ik weer door met de volgende creatieve branding-of wervingscampagne. Na verloop van tijd besloot ik dat de functie recruitment marketeer of, fancy gezegd, employer branding specialist beter bij mij zou passen. 

‘’Ik kwam er vrij snel achter dat achter het, voor het oog, traditionele bedrijf dat voertuigen verkoopt een hele mooie en vernieuwende organisatie zit waar jonge mensen met heel veel passie en plezier werken''.

Zo gezegd zo gedaan, ik stelde een job alert in via Indeed op de functie ‘Employer Branding’. Na een jaar kreeg ik de melding dat BAS in Veghel een geschikte vacature voor mij had. Ik kende BAS als bedrijf niet zo goed maar werd wel meteen enthousiast van de functie. 

Ik besloot te solliciteren! Kort daarop werd ik uitgenodigd, leerde BAS beter kennen en werd daarmee positief verrast. Na twee fijne gesprekken heb ik dan ook mijn contract getekend en ben ik gestart op 1 maart. Ik kwam er vrij snel achter dat achter het, voor het oog, traditionele bedrijf dat voertuigen verkoopt een hele mooie en vernieuwende organisatie zit waar jonge mensen met heel veel passie en plezier werken. Des te mooier werd mijn uitdaging om dit meer naar buiten te brengen. Inmiddels zet ik alweer ruim een jaar met veel plezier BAS als werkgever in de kijker. Ik zet Social Media campagnes op, bedenk en creëer wervingsvideo’s, schrijf vacatureteksten en nieuwsberichten en ga samenwerkingsverbanden aan met diverse opleidingen. Zo organiseren we gastcolleges en bedrijfsbezoeken en zetten we projecten op om scholieren en studenten alvast kennis te laten maken met BAS als werkgever! 

Dit geeft mij energie..

Als ik zie dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen! Dit kan van alles zijn. Van een vacature die vervuld wordt na een succesvolle Social Media campagne, de ‘Werken bij BAS’ website die na veel werk live gaat tot een student die enthousiast een berichtje stuurt nadat hij of zij een gastcollege van BAS heeft bijgewoond. Ook denk ik nog vaak met veel plezier terug aan de vier hectische dagen in oktober dat ik met een fotograaf op pad was. Het vroeg om een goede voorbereiding en strakke planning maar uiteindelijk is het gelukt om meer dan 130 geschikte foto’s te maken op meerdere locaties voor de ‘Werken bij BAS’ website.

Trots op..

De gloednieuwe ‘Werken bij BAS’ website die nu live staat! Over alles is nagedacht en elk detail telt. Van de teksten tot de designs en van de foto’s tot de job alerts. Het is een mooie site geworden die de cultuur weerspiegelt, gebruiksvriendelijk is en onze medewerkers in de hoofdrol plaatst.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken