Waar ben je naar op zoek?

Ik geloof niet dat ik ooit twee dagen hetzelfde heb gedaan.

Bram van der Brugt

Service coördinator at BAS Truck Center Veghel

Ik geloof niet dat ik ooit twee dagen hetzelfde heb gedaan.

Bram van der Brugt

Service coördinator at BAS Truck Center Veghel

Kracht

Technische kennis

Mijn traject

Mijn carrière bij BAS begon, zoals bij vele BAS collega’s, met een stage bij BAS. Na mijn stage bij BAS ben ik er nog een jaartje tussenuit geweest om te gaan afstuderen bij een concurrent. Echter was mij meteen duidelijk dat ik mij daar niet zo thuis voelde als bij BAS. Tijdens mijn afstudeerperiode ben ik opnieuw in contact gekomen met BAS en was ik er vrij snel over uit dat ik hier wilde gaan werken. Ik ben dan ook direct na mijn afstuderen begonnen (dag na mijn verdediging). Vanaf dat moment is mijn “traject” pas echt begonnen.

Ik ben gestart als technisch specialist op binnen After Sales waar ik technische ondersteuning leverde aan de werkplaats vestigingen. Het deed me goed de vestigingen en klant te helpen met technische vraagstukken die het nodige speurwerk nodig hadden. Naast technische ondersteuning deed ik verschillende projecten en kreeg ik al vrij snel steeds meer verantwoordelijkheden. Doordat er steeds taken en verantwoordelijkheden bij komen blijft het een uitdagende baan en verveeld het nooit. Ik geloof niet dat ik ooit twee dagen hetzelfde heb gedaan.

Na een tijdje kwam tijdens een gesprek met mijn leidinggevende mijn ambitie ter sprake om in de dealerwerkplaats te werken. Na deze uitgesproken te hebben werd hier meteen gehoor aan gegeven. Sinds een aantal maanden werk ik nu als service coördinator op de Volvo & Renault Trucks vestiging in Veghel.  Kortom, aan doorgroeimogelijkheden bij BAS is geen tekort!

"Ik geloof niet dat ik ooit twee dagen hetzelfde heb gedaan."

Dit geeft mij energie..

Wat mij energie geeft is de reacties van klanten en collega’s die erg dankbaar zijn dat je ze hebt kunnen helpen. Er geeft niks zo’n voldaan gevoel als iemand uit de (figuurlijke) brand te kunnen helpen!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken