Waar ben je naar op zoek?

Jasper Sint

Teamleider Business Support at BAS

Werken met mensen die ook “vooruit” willen. Samen ervoor zorgen dat de BAS service vestigingen hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Problemen oplossen en zaken verbeteren geeft altijd een goed gevoel

Kracht

Verbinder en probleemoplosser

Mijn traject

Ik ben, net als veel collega’s van mij, direct na school aan de slag gegaan bij BAS. Na een aantal functies binnen de BAS organisatie, ben ik uiteindelijk doorgegroeid naar Teamleider Business Support. Daar werk ik elke dag met een team van 11 collega’s in een supermodern kantoor met zeer goede faciliteiten. We krijgen veel ruimte om zelf initiatief te nemen en hebben daarnaast ook veel plezier met elkaar. Heb je een goed idee, werk het dan uit en vaak wordt het samen met onze automatiseringsafdeling ook werkelijk vormgegeven! Service staat bij ons hoog in het vaandel, maar werkplezier en persoonlijk relaties zijn net zo belangrijk. We hebben recentelijk allemaal een DISC training gevolgd en aantal collega’s zijn het afgelopen jaar LEAN gecertificeerd. De BAS staat nooit stil!

''Werken met mensen die ook “vooruit” willen. Samen ervoor zorgen dat de BAS service vestigingen hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Problemen oplossen en zaken verbeteren geeft altijd een goed gevoel!''

Dit geeft mij energie..

Elke dag is anders en het niveau ligt hoog. Ik krijg veel vrijheid om zaken aan te pakken en er is veel ruimte voor eigen input. In grote mate kan ik zelf mijn dag indelen en krijg ik de middelen om dingen de realiseren. Elke dag werk ik met mijn collega’s aan een optimale ondersteuning van onze service vestigingen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat zij de klant zo goed en zo snel mogelijk kunnen helpen. Bij BAS zijn we elke dag servicegericht bezig, lossen we problemen op en staan klaar om onze collega’s en klanten te helpen. Daar krijg ik energie van!

Trots op..

Het meest trots ben ik op het implementeren van een compleet nieuw Dealer Management Systeem, waarbij alle dealervestiging in één keer live zijn gegaan. Hier hebben we veel voor moeten testen, trainen, samenwerken en ondersteunen op de vestigingen. Niet alles gaat dan perfect, maar als het uiteindelijk draait, geeft dit echt mooi gevoel. Samenwerken en iets bereiken, daar krijgen wij bij BAS energie van!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken