Waar ben je naar op zoek?

Romka Bartusch

Magazijn Chef at BAS Truck Center

Het is hard werken, maar omdat ik met een goed gevoel naar huis ga is dat geen enkel probleem!

Kracht

Goed geheugen en geïnteresseerd in alles

Mijn traject

Na mijn gymnasium te hebben gehaald in 2000, had ik geen idee wat ik wilde gaan doen. Stilzitten was geen optie, dus ik ging aan het werk. Na diverse baantjes, van een fabriek tot bij een tankstation, begon de interesse in de techniek toch wel onhoudbaar te worden.

Vroeger was ik al gek van auto’s en dergelijke. Deze interesse is op den duur ook overgesprongen naar trucks. Na wat sollicitaties gedaan te hebben bij diverse truckbedrijven, waarbij de Volvo bedrijven de voorkeur hadden, mocht ik op gesprek komen in Veghel. Hierop volgde nog een tweede gesprek ik Nijmegen, waar ik werd aangenomen als magazijnmedewerker.

Na dit 2,5 jaar gedaan te hebben, werd mij gevraagd om de functie van magazijn chef te vervullen na het plotseling, en veel te vroeg, wegvallen van mij toenmalige chef, Jan Vos. Ik heb mijn schouders eronder gezet en ben hier met volle overtuiging voor gegaan. De functie van magazijn chef vervul ik tot op heden.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit: het aansturen van 4 andere magazijnmedewerkers, het doen van bestellingen, het uitpakken van orders, het uitzoeken van onderdelen voor werkplaats en balieklanten, voorraadbeheer, overleg met de andere afdelingen, werkplaats en receptie, telefoon voor het magazijn verwerken en nog zo veel meer…

Het is hard werken, maar omdat ik met een goed gevoel naar huis ga is dat geen enkel probleem!

Hier krijg ik energie van

Energie krijg ik van het oplossen van een probleem. Ik probeer problemen meer als uitdagingen te zien. Om zorg te dragen dat, wat het probleem (de uitdaging) ook is, deze zo goed en zo snel mogelijk op te lossen.

Trots op…

Ik ben trots op het feit dat ik bij BAS mag werken en vrijheid in mijn functie heb. Bij BAS werken niet veel vrouwen in de werkplaats of in het magazijn. Ik ben er trots op dat ik één van die weinige vrouwen ben die toch haar mannetje staat in de werkplaats. In de loop der jaren heb ik BAS zien groeien, kansen zien benutten en nooit stil zien zitten. We blijven vernieuwen en vooruitkijken. Het is hard werken, maar omdat ik met een goed gevoel naar huis ga is dat geen enkel probleem!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken