Waar ben je naar op zoek?

Rick Duister

Stagiair Logistiek at BAS

Ik ben een gezelligheidsmens en vind een goede sfeer erg belangrijk.

Kracht

Ik ga altijd voor het maximale resultaat!

Mijn traject

Na vier jaar (hard) studeren aan de opleiding Bedrijfsmanagement MKB ben ik aangekomen bij de laatste fase van mijn opleiding; het afstuderen. Deze afstudeerstage doe ik met veel plezier bij BAS Trucks. Tijdens deze stage doe ik een onderzoek naar het logistieke proces van BAS. Ik bekijk de mogelijkheid om te werken met vaste vervoersprijzen en onderzoek de mogelijke uitbreiding van het transportnetwerk.  

Hier krijg ik energie van..

Ik krijg energie van de informele en de gezellige sfeer die er hangt op het kantoor. Ik ben een gezelligheidsmens en vind een goede sfeer erg belangrijk. Daarnaast krijg ik ook energie van de gedrevenheid van mijn collega’s.

"Ik ben een gezelligheidsmens en vind een goede sfeer erg belangrijk."

Trots op..

Mijn trots wordt mijn afstudeerrapport. In dit rapport heb ik 20 weken onderzoek gedaan bij BAS en mijn onderzoek wordt in dit rapport uitgebreid beschreven. Het zou de kers op de taart zijn als mijn uiteindelijke adviezen ook bij BAS worden geïmplementeerd. Ik ben ook trots op het feit dat ik ben aangenomen om na mijn stage als service coördinator aan de slag te gaan bij BAS Truck Center.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken